Met zijn allen de touringcar in op naar speelpark Oud Valkeveen. Wat een super leuke start van week 2! Er waren opblaasstormbanen, trampolines en glijbanen, maar ook kleine achtbanen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk werd er ook nog iets goeds gedaan voor de buurt met Crownies. Daarom werd er op woensdag 29 juli hard gewerkt bij kinderboerderij ’t Waaygat. De varkensstal werd uitgemest en voorzien van nieuw stro, de geiten werden geborsteld en ook de caviahokken kregen een schoonmaakbeurt. Tussendoor werd er lekker gespeeld en geluncht in de prachtige nieuwe speeltuin van de kinderboerderij.

De activiteiten van de donderdag begonnen in de achtertuin bij Kommunika. De kinderen konden zich nog even uitleven in de speeltuin, waarna we gezellig met zijn allen buiten hebben gegeten.

Daarna was het tijd om richting de Skatebaan te lopen voor een skate workshop! Pfoeh wat was dat zweten zeg in de volle zon. Gelukkig was juf Leslie ook mee en zorgde zij voor de nodige en snack- en drinkpauzes in de schaduw.

Helaas eindigde de middag voor 1 iemand een stuk minder leuk! Onze lieve Nena kwam ongelukkig ten val en brak lelijk haar arm. Gelukkig staat het fel roze gips haar super mooi 😉
We hopen dat je snel weer helemaal genezen bent! <3