Helaas gooide het coronavirus dit jaar roet in het eten voor ons zomerkamp. Gelukkig kon het kamphuis toch goed gebruikt worden door een aantal moeders en kinderen die gezellig 5 dagen gelogeerd hebben in de Blauwe Bessenboerderij in Drenthe.

Het kamp ging dan wel niet door, maar dankzij het Jeugdvakantieloket was Kommunika nu in staat om niet 4 maar 6 weken vakantie activiteiten te organiseren!

Week 1 begon met een Crownies actie bij het Dr. de Visserplein. Met vuilnisknijpers werd er door de kids hard gewerkt om het pleintje weer helemaal netjes te maken. Als beloning gingen we donderdag met zijn allen naar de bioscoop om de film Scoob te zien.

  Voor de meidenclub stond er iets anders op de planning, namelijk een cursus sieraden maken. Er mochten twee armbanden gemaakt worden. Eén voor jezelf en één voor je BFF.

Van woensdag op donderdag hielden we slaapnacht. Alle kids namen luchtbedden en slaapzakken mee om voor één nachtje in het buurthuis te slapen.

Overdag stonden er natuurlijk nog veel meer dingen op het programma. Zo werd ook het Westbroekpark opgeruimd en was er natuurlijk ook tijd om lekker te spelen in de speeltuin.

Ook gingen we het water op in kleine roeibootjes om een stukje te varen.

Als avondprogramma werd er natuurlijk gezamenlijk gegeten, werden er verschillende dieren gezocht tijdens het Dierengeluidenspel, was er een ´Taart mysterie`die opgelost moest worden en werd er verstoppertje in het donker gespeeld. Juf Demi verwende ons nog met haar prachtige zangkunsten voor we allemaal ons bedje gingen opzoeken.

Kortom.. Week 1 was een zeer geslaagde week vol gezellige activiteiten.

Dat belooft wat voor de overige 5!