In de zomervakantie stond tijdens “De week van de zee” allerlei activiteiten op het programma die te maken hadden met het zon, zee en zand.

Op dinsdag 14 augustus gingen we met Kommunika naar JumpTeam waar allemaal vrijwilligers klaarstonden om verschillende workshops te geven. Er werd bodyboard-, surf- en vliegerles gegeven.

                        

De kinderen zonder diploma konden op de trampoline en op de slackline.
Ook werd er nog naar krabben gezocht.

 

Op woensdag deden we met Kommunika mee aan een grote Crownies actie op het Kurhausplein. Na met de hele club van Kommunika lekker te hebben geluncht op het plein, hebben we allerlei leuke spelletjes op de boulevard gedaan.

Van donderdag op vrijdag hielden we bij Kommunika een slaapnacht. Dit betekent met alle kids slapen in het buurthuis. We begonnen de dag in de zandspeeltuin. Terug bij Kommunika werden de bedjes opgemaakt en lekker macaroni gegeten in de grote zaal. Daarna hielpen de tienermeiden met verschillende spelletjes, zoals Levend Cluedo en Dierengeluidenspel. Als allerlaatste spelletje voor het slapen deden we nog verstoppertje in het donker. Vrijdagochtend werd er nog gezellig met de hele groep ontbeten, de bedjes werden opgeruimd en spulletjes ingepakt, waarna iedereen weer opgehaald.