De eerste week van de vakantieactiviteiten zit er alweer op. Afgelopen week was het thema “Bewegen” en dat hebben we zeker gedaan!

Dinsdag werd, vanwege de warmte, het programma wat veranderd. In plaats van naar de zandvlakte, werd er gesport bij Kommunika op het pleintje maar… met heel veel water! Een estafette met bekertjes water, waterglijbaan, waterparcours en natuurlijk een mega watergevecht met waterballonnen.

Woensdag hadden we een bootcamp bij Kindersportschool De Rakkers. Na de gezamenlijke warming-up werden we in groepjes ingedeeld. Er werd geklommen op het klimrek, bubbelvoetbal en badminton gespeeld, verschillende rollen en grepen van Judo geoefend en tot slot nog boksen en tikkertje.

Tussendoor werden we door de juffen van De Rakkers nog goed verzorgd met allerlei heerlijk fruit. Na de bootcamp gingen we met een rood en bezweet hoofd weer richting Kommunika, wat betekent dat iedereen super zijn best gedaan had.

Omdat het dinsdag door de warmte niet door kon gaan, gingen we donderdag naar de Zandvlakte om daar de sportdag te houden. Er werd voetbal, tennis en volleybal gespeeld. Natuurlijk mocht er ook lekker vrij gespeeld worden in de speeltuin en was meester Gijs er om mooie tekeningen te maken met de kinderen aan één van de picknicktafels. Voordat we met z’n allen de tram weer ingingen speelden we nog een spelletje Levend Kwartet. Helaas begon het tijdens potje 2 heel hard te regenen en moesten we snel de spulletjes inpakken en terug naar het Buurtcentrum. Daar zorgden juf Leslie voor borden vol lekkere bananen, komkommers en tomaatjes. Het laatste half uurtje gingen alle lichten uit in Kommunika en deden we verstoppertje in het donker!

De eerste week was super gezellig. Komen jullie volgende week weer?

Tot dan!