In de laatste week van onze zomeractiviteiten hadden we als thema “familie”.

Met onze lieve vrijwilligers Cor, Margreet en Peter werd er op de dinsdag de hele dag bootje gevaren. Met de grote boot gingen we richting de Vlietlanden. Daar werd er, na een heerlijke lunch, overgestapt op een kleiner bootje waarmee we richting het strandje gingen. Na daar lekker te hebben gespeeld, gingen we weer terug naar de grote boot om terug te keren richting Kommunika.

     

    

Woensdag gingen we met een hele bus vol naar De Speeldernis in Rotterdam. In de natuurspeeltuin konden de kinderen hutten bouwen, varen op bootstammen en spelen met water en modder.
En niemand kwam er schoon van terug! 🙂

     

Op de laatste dag van de vakantieactiviteiten stond er een waterdag met barbecue gepland. Helaas werkte het zonnetje deze dag niet mee, waardoor we het programma iets moesten veranderen. In plaats van waterspelletjes zijn we met de hele groep naar Bowling Scheveningen gegaan. Juf Sila, juf Isabella en juf Mariska zorgden ervoor dat er bij terugkomst allerlei lekkere tapas klaarstonden voor de kinderen en de ouders.

Om de vakantie gezellig met z’n allen af te sluiten werd er na het eten nog een bingo gehouden met de kinderen, de ouders en de medewerkers van Kommunika.

Het was weer een hele gezellige en zeer geslaagde vakantie! We hopen jullie allemaal weer snel te zien in het buurtcentrum bij één van onze clubs!

Liefs,

De juffen en meesters van Kommunika