De laatste week van de vakantie stond in het teken van aanpassingen! Van de hittegolf van afgelopen weken, hadden we deze week ineens herfstweer waardoor het programma flink omgegooid werd.

Oooow nee! De politie was nodig bij de demonstraties in Den Haag, dus helaas moest de PolitieHunt XXL afgelast worden. Maar gelukkig wisten we snel nieuwe activiteiten te plannen. Meester Thomas ging met het jongerenwerk naar Planet Jump en de kinderclub ging voor een speurtocht naar Beelden aan Zee.

Woensdag zou de bus richting De Speeldernis gaan, maar een zomerstorm gooide roet in het eten. Daarom veranderden we de bestemming naar de Bubble Jungle in Leiderdorp,
om daar de boel op stelten te zetten.

En toen was het alweer de afsluiting van het zomerprogramma! Donderdagmiddag waren er diverse activiteiten te doen bij Kommunika. Juf Leslie en meester Peter maakten met de kids allerlei lekkere hapjes, met meester Thomas kon er buiten gevoetbald worden en juf Daan knutselde er op los met de strijkkralen. Daarna was het tijd met om zijn allen, onder leiding van Juf Mariska en  Sensi, de dag gezellig af te sluiten met een kinderbingo. Natuurlijk werden tegelijkertijd ook alle heerlijke zelfgemaakte hapjes opgegeten.