Week 5 van de zomervakantie begon met de Kampspellendag. Vanwege het heerlijke weer gingen we met de groep naar de speeltuin in Duindorp om daar fijn te spelen. Daarnaast kon er ook getekend worden aan de picknicktafels.

Woensdag op donderdag zouden we weer een slaapnacht houden wij Kommunika, maar vanwege diverse redenen kon deze helaas niet doorgaan. Maar dit betekende niet dat we geen leuke activiteiten konden doen! Woensdagmiddag werd er een activiteit met Trashure Hunt gedaan waarbij de kinderen “schatten” op het strand gingen zoeken om daar vervolgens kunst mee te maken. Daarna werd er, in samenwerking met Ringo Mollinger en Daan Ledeboer, gewerkt aan het verven van een groot mileuspel op de boulevard.

Terug bij Kommunika werden er in de tuin Tie Dye shirt gemaakt en sloten we de dag af met een heerlijke maaltijd gemaakt door onze lieve vrijwilligster Liduin.

Donderdag werd er gejumpt! Na een lange en warme wandeling over de boulevard, kwamen we bij de trampolines aan. Terwijl de eerste groep aan het springen was, ging de tweede groep in de weer met metaaldetectoren en visnetjes. Daarna was het tijd om te wisselen.