Sorry we zijn even weggeweest..

Na een hele drukke vakantie vol activiteiten was het even tijd voor vakantie, maar nu zijn we weer vol aan de bak met alle reguliere club!

Zo hebben we dinsdagmiddag van 15.30 tot 17.30 huiswerkondersteuning voor kinderen vanaf 10 jaar. Na een uurtje knallen aan je huiswerk is er daarna tijd voor wat ontspanning.

En wist je dat we voor kinderen van 4 tm 12 jaar iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 club hebben? En deze is helemaal GRATIS!
Elke week doen we weer een andere activiteit. Knutselen, sporten of klusjes voor de buurt. Het kan allemaal!

Donderdag is het volle bak! Ben je 4 tm 12 jaar..
Dan kan je tijdens Time to Move van 15.30 tot 16.30 mee doen met verschillende sporten en spelletjes. Kosten zijn 50 cent per keer.

In de avond is er meidenclub voor meiden van 9 tm 13 jaar van 18.30 tot 19.30. Dansen, armbandjes maken, nagels lakken of lippenbalsem maken, elke week doen we weer iets nieuws!
Ook doet onze meidenclub regelmatig iets goeds voor de buurt met Crownies. Hiermee sparen ze dan punten waarmee ze iets leuks kunnen kopen op de Crownies website.
Lijkt je dit ook leuk? Kom dan gezellig een keertje binnenlopen! Kosten zijn 1 euro per keer.

Vanaf 19.30 is er op donderdagavond voor de jongeren van 14+ inloop. Hier kan je muziek luisteren, kletsen, relaxen of gezellig een spelletje spelen.

Op vrijdagmiddag sluiten we de week af met de kinderkookclub van 15.00 tot 17.00 voor kinderen van 4 tm 12 jaar. Hierbij maken we met de kinderen een recept klaar en eten die dan (als het gelukt is natuurlijk 😉 ) gezamenlijk op. Soms koken we ook wel eens voor iemand anders.
Dan bereiden we hapjes voor en delen die dan uit aan de buurt of maken we groenten snacks voor de diertjes van de kinderboerderij.

Maar ook voor peuters en hun ouders hebben we elke dinsdag- en vrijdagochtend een activiteit. Van 9.30 tot 11.00 kunnen de ouders ontspannen Yoga doen of een kopje koffie of thee drinken terwijl de peuters verschillende activiteiten kunnen doen met juf Daan. Kosten: 1 euro (inclusief drinken en tussendoortje)

 

Lijkt het je leuk om aan één van bovenstaande club mee te doen? Of heb interesse in vloggen, video’s maken en films editen?
Loop dat gerust een keertje binnen of bel ons even op.

Tot snel!

Liefs,

Team Kommunika