In de voorjaarsvakantie hebben we allerlei leuken activiteiten gedaan maar i.v.m. corona hebben we dit allemaal in groepjes gedaan.

Op dinsdag hadden we een leuke speurtocht gedaan door Scheveningen met een gezonde snack en drinken.

Op woensdag hadden we een Crownies Activiteit en gingen we eerst met de 1e groep naar het strand om het daar op te ruimen.

Met de 2de groep gingen we naar de kinderboerderij ook daar gingen we opruimen voor Crownies. Ook hier kregen ze allemaal een gezonde snack en wat te drinken.

Op donderdag gingen we in 2 groepen de beroemde TikTok wraps maken dat echt super lekker was !! Ook hebben we hier een filmpje van gemaakt wat je kunt bekijken op onze facebook pagina.

In de avond hadden we een meidenclub en gingen we met de meiden lippen balsem maken. Daarnaast hadden we een heerlijke masker op ons gezicht gedaan wat de meiden echt super leuk vonden!!

Donderdag avond hadden we ook nog een jongerenclub met Chaib waarbij we Netflix gingen kijken met een chippie en een drankje erbij.

Op vrijdag hadden we eerst een Online Familie Bingo live via Facebook waarbij we 3 rondes hadden met elk kaartje. Eerst deden we de hoekjes, daarna onder en boven en als laatst deden we de volle kaart!! Waarbij je hele leuken prijzen kon winnen!

 

Later op de vrijdagmiddag hadden we een hele leuke Escape room gemaakt waarbij de kinderen opdrachten moesten zien op te lossen en daarmee de deuren konden openen. Als ze niet de opdrachten konden oplossen bleven de deuren dicht en konden ze er niet uit 😉

 

Dit was het dan de Voorjaarsvakantie van Kommunika wij vonden het in ieder geval super leuk!!